EID MUBARAK OG RONALDOOO

Eid Mubarak til alle mine venner og familie der ute! Ønsker dere alle en herlig feiring!<3


Skal prøve å ikke overdrive med VM-innleggene mine, men denne her er verdt å skrive om! Hva skjedde idag, folkens? Portugal-Spania (3-3) Tror jeg akkurat bevitnet en av de beste fotballkampene jeg har sett i hele mitt liv! Hvilken underholdning, hvilken fest!
Folk kan elske eller hate mirakelmannen ved navn Cristiano Ronaldo, men det er ikke noe tvil om at han holder en utenomjordisk standard. 
Inspirerende å se noen så fokusert med slike ferdigheter. Se hvordan hele laget påvirkes av én mann. Èn person kan snu alt i den sporten her!
Det er kontrastene som gjør fotballen til en av de absolutt største sportene i verden! Elsker det! Man går opp og man går ned, men de som vinner er de som klarer å holde momentumet vedlike og aldri gir opp!
ALLOVE

-HARIS 


Ahmed Fouikri