NATT-REFLEKSJON DEL 1

Vi vet ikke hvordan vi skal forholde oss til vår egen bevissthet. Vi er programert til å tro at det eneste som er ekte er det vi tenker og tror. Kulturen vår lærer oss ikke at det finnes et alternativ til å leve inni hodet vårt,- så vi er stuck med disse tankene som river oss i tusenvis av biter.
Mennesker som har blitt såret så mye, at de ikke orker mer, må finne en måte å komme seg ut av dette på. Ellers blir det som å sitte i konstant tortur. Det er fullt forståelig at vi sliter med alle slags avhengiheter.
Jeg føler vi må tørre å ta en ærlig titt på vår egen tilstand og åpne opp for muligheten til at det finnes en bedre måte vi kan leve livet vårt på.
La oss sammen se på dette. Se, ikke pøse ut med konklusjoner og svar; la oss se  
Jeg lufter det jeg ser, og ofte lurer jeg på hva som er best å si...

-HARIS

Ahmed Fouikri