VM OG ROBBIE WILLIAMS

I dag åpnet Robbie Williams hele VM-sirkuset, og det minnet meg på en ting!

Noen øyeblikk setter seg dypere enn andre! For meg, var ett av disse 31.desember 2003; Det er straks nytt år og på TV2 sendes "Robbie Williams: Live at Knebworth."  I mitt ni år lange liv hadde jeg aldri sett maken! Det var akkurat DETTE livet mitt skulle dreie seg om; stå på scenen og lede horder av mennesker inn i ekstatiske ut-av-deg-sjæl-tilstander! Jeg overdriver ikke når jeg sier at HVER ENESTE dag, de neste syv årene, drømte jeg meg bort i drømmer der jeg sto på de største scenene og ledet horder av mennesker inn i nye ekstatiske ut-av-deg-sjæl-tilstander!
Jeg har mye å takke Robbie for, og en dag skal jeg få møtt han og gjort akkurat det! Jeg skammes ikke 1% engang. Jeg vet hvor mye det betydde for meg, og jeg ærer den lille gutten som turte å drømme, og jeg har han med meg fortsatt! Det var en uskyld der, men også en dyp tro på at disse øyeblikkene på rommet med hodetelefonene på, foran speilet med mikrofonen i hånda, var viktige! Jeg forberedte meg på noe stort, og den følelsen var nok!

-HARIS

Ahmed Fouikri